портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячого центру «Артек» на VІІІ тематичну зміну

Опубліковано 03 вересня 2021 року, 13:48 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Тридцять шість дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на VІІІ тематичну зміну «Олімпійці серед нас!». 

Основними завданнями зміни «Олімпійці серед нас!» ДПУ «МДЦ «Артек» є фізичне виховання та здоровий спосіб життя.  

В рамках зміни гостями дітей стануть члени олімпійської збірної України, а також відбудеться турнір з футболу за підтримки Федерації Футболу України. 

Головними подіями зміни стануть – фінал всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»; квест «В пошуках Олімпійського вогню»; марафон «Вперед до Олімпу»; інтелектуально-спортивна естафета «На крок вперед»; відкриті заняття «Ми за здоровий спосіб життя»; мистецький конкурс «Тематична спортивна медаль»; інтелектуальні перегони «В гостях у Асклепія»; мульті-марафон – цикл мультфільмів про здоровий спосіб життя для найменших.

Зміна триватиме 21 день. 

Наступна зміна в ДПУ «МДЦ «Артек» планується з 26 вересня 2021 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.