портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячого центру «Молода гвардія» на І тематичну зміну

Опубліковано 24 лютого 2020 року, 09:08 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

30 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на І тематичну зміну «Ми – різні, ми – рівні».

  • Головним завданням програми тематичної зміни є сформувати у дітей основи знань про права і свободи людини в суспільстві.
  • Програма зміни спрямована на  розвиток у вихованців  правової культури,  усвідомлення змісту та суті прав людини, їх моральної зумовленості, взаємозв’язку з етичними, політичними та культурними нормами суспільства.

В рамках зміни «Ми – різні, ми – рівні» відбудеться робота кінолекторію «Декларація про права людини: історія і сучасність», зустрічі з працівниками правоохоронних та правозахисних органів, ток-шоу «Біла ворона», освітньо-виховний захід «Правосвідомість і духовність – основи людяності», тиждень цікавих уроків у школі «Ми пізнаємо світ», фотокрос «У світі рівних можливостей». Також діти візьмуть участь у дебатному турнірі,  QR-квесті «Я і мої права».

Ключовими заходами зміни стане Всесвітній День дитячого телебачення і радіомовлення, День обізнаності про здоровий спосіб життя, День соціальної справедливості,  вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Зміна триватиме 21 день.

Бажаємо дітям яскравих емоцій, веселого відпочинку та нових друзів!

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» планується з 14 березня 2020 року.

Для отриманням путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконавчих органів міських рад, райдержадміністрацій за місцем проживання.