портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини оздоровляться у ДПУ «Міжнародний дитячий центр «Артек»

Опубліковано 16 серпня 2022 року, 09:12 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

9 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, 15 серпня 2022 року, відправились на І тематичну зміну «Наша земля – Україна» до дитячого закладу - державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек», який відновив свою діяльність на території Закарпатської області.

Під час перебування в закладі кожна дитина зможе сповна насолодитися незабутніми пейзажами, відпочити на березі гірської річки, чи провести приємні моменти на чистому повітрі, сповненому ароматів полонин та лісів, знайти нових друзів, прийняти участь у різноманітних розвагах та отримати нові емоції та враження.

Дитячий заклад відповідає критеріям функціонування в умовах воєнного стану із дотриманням безпечних вимог, має наявні дозволи на прийняття дітей, обладнанні безпечні укриття та сховища у разі повітряних тривог.

Для повноцінного оздоровлення дітей ДПУ «МДЦ «Артек» розроблені нові соціально-психологічні, безпекові, освітні, туристично-природознавчі, мистецькі програми та проєкти.

На тематичній зміні головними подіями буде урочисте відзначення Дня Державного Прапору України та Дня Незалежності України з презентацією мистецького проєкту «Єдине полотно – єдиної країни»!

Зміна триватиме 21 день.

Наступна зміна в ДПУ «МДЦ «Артек» планується з 04 вересня 2022 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад за місцем проживання.

За матеріалами  Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації