портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини оздоровлюються в сучасному рекреаційному комплексі «Іллара» Закарпатської області

Опубліковано 17 травня 2024 року, 16:54 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

20 дітей Донецької області оздоровлюються на базі сучасного рекреаційного комплексу «Іллара» в м. Іршава Закарпатської області. Оздоровлення дітей проходить за запрошенням Благодійного фонду Торгово-промислової палати України «Разом з Україною» у співпраці з Донецькою обласною державною адміністрацією, Департаментом соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації, Краматорською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією, Асоціацією дитячого та молодіжного туризму України.

Головною метою оздоровлення та відпочинку є надання дітям психологічної підтримки та оздоровлення, сприяння інтеграції у більш безпечне середовище та покращення навичок з комунікацій та навчання.

В дитячому закладі працюють професійні психологи, педагоги та аніматори, які допоможуть дітям в стабілізації емоційного стану та їхнього подальшого успішного інтегрування в суспільство. Під час зміни діти зможуть опанувати нові мистецькі напрямки.

Велика вдячність партнерам та колегам за надану можливість дітям відпочити та оздоровитись в більш безпечних умовах та долучитись до програми реабілітації.