портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Новогродівської територіальної громади направились на оздоровлення, відпочинок та соціальну реабілітацію до Хмельниччини

Опубліковано 10 березня 2023 року, 14:24 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

40 дітей Новогродівської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в рамках пілотного проєкту «Дітям війни» Благодійної фундації «SOS Штаб Громадянської Оборони» направились на оздоровлення, відпочинок та соціальну реабілітацію до м. Кам'янець-Подільський Хмельницької області.

За сприяння облдержадміністрації, перевезення дітей залізним транспортом з м. Покровська до м. Хмельницький та в зворотньому напрямку буде здійснено на безкоштовній основі.

Вдячні керівництву АТ «Укрзалізниця» за сприяння у вирішенні питання щодо безкоштовного перевезення дітей та виділення окремого вагону для діточок.

Протягом перебування дітей у закладі, окрім різноманітних заходів та екскурсій, для діток будуть організовані психологічні тренінги волонтерами Товариства Червоного Хреста України.

Зазначений проєкт підтримується Хмельницькою облдержадміністрацією та Кам’янець-Подільською міською адміністрацією, партнери якого є МБО БФ «СОС Дитячі містечка», Товариство Червоного Хреста України, БО БФ «Надія по всьому світові», БФ «Рокада», ГО «Харків».

Дуже сподіваємось, що відпочинок для дітей буде цікавий, змістовний та залишить незабутні враження.

За матеріалами департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації