портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти та молодь Донеччини взяли участь у святковому флешмобі до 30-ї річниці Незалежності України

Опубліковано 24 серпня 2021 року, 11:40 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Святковий флешмоб "Ти у мене єдина!" пройшов серед дитячих закладів оздоровлення та відпочинку Донецької області  з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України. 

Організаторами виступили  управління  сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА  спільно з КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіний центр» при сприянні департаменту соціального захисту населення Донецької ОДА.

Також було організовано виготовлення святкового фільму, присвяченого 30-річчю Незалежності:

Головною метою святкового флешмобу є формування у дітей та молоді високої патріотичної свідомості, національної гідності, почуття вірності та любові до України.

Активну участь у заході прийняли діти та молодь, які відпочивають та оздоровлюються у таборах оздоровлення та відпочинку Донецької області. Флешмоб охопив товариство з обмеженою відповідальністю "Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Іскорка" (м. Святогірськ), комунальне підприємство "Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс "Перлина Донеччини' (м.Святогірськ), приватну установу "Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку "Брусіно" (м. Лиман, селище Старий Караван), позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Яструбок" (м. Святогірськ), дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Юний моряк» (смт Урзуф), санаторно-оздоровчий центр соціальної реабілітації "Смарагдове місто" ( Лиманський район, с.Соснове), приватну установу "Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Шоколад» (м. Святогірськ), дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Сонячний" (c. Юр'ївка) та дитячий оздоровчий центр «Дружба» (с. Нескучне).

Близько 2000 дівчат і хлопців Донеччини привітали Україну та подарували прекрасні концертні номери та щирі вітання.

Інші новини за темою