портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти з Донеччини продовжують брати участь в культурно-мистецькій акції «НЕЗАЛЕЖНІ: всупереч і назавжди!»

Опубліковано 16 серпня 2024 року, 17:21 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

16 серпня 2024 року продовжилась культурно-мистецька акція «НЕЗАЛЕЖНІ: всупереч і назавжди!», що проводиться за підтримки Донецької облдержадміністрації в межах заходів до Дня Незалежності України.

Фахівці комунальної установи культури «Донецький обласний навчально-методичний центр культури» у с. Поляна та с. Карпати Мукачівського району Закарпатської області, де наразі базується релокований обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини», провели для дітей та підлітків Донеччини цікаві заходи з циклу програм «Україна починається з тебе».

Діти взяли участь у патріотичних квестах, які включали завдання на знання історії України, мистецькі конкурси, вікторини на тему культурної спадщини, а також творчі майстеркласи.

За два дні в акції взяли участь понад 300 юних українців, які показали себе справжніми знавцями історії країни та її національних традицій.

Такі заходи не лише виховують патріотизм у молодого покоління, а й зміцнюють соціальні зв’язки в громаді, допомагають формувати єдину національну ідентичність та краще розуміти і цінувати свою культуру.

В подальшому Центр планує продовжити реалізацію програми «Україна починається з тебе», розширюючи її на нові формати та залучаючи ще більше учасників з різних куточків країни.