портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти з прифронтових населених пунктів у Бахмутському районі отримали новорічні подарунки від Донецької ОДА

Опубліковано 21 грудня 2020 року, 12:40

Діти, які живуть у прифронтових населених пунктах у Бахмутському районі,  отримали новорічні подарунки від Донецької облдержадміністрації сьогодні, 21 грудня. 

Подарунки дітям з села Кодема, смт Луганське, міста Світлодарськ та смт Миронівський від імені  голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка вручила заступник голови Донецької облдержадміністрації  Юлія Костюніна. 

«Любі діти, ми щиро раді вітати вас з прийдешніми святами. Ці чарівні дні чекають не  тільки діти, а й дорослі, бо саме в ці дні здійснюються найзаповітніші мрії.  Я бажаю вам міцного здоров’я, я бажаю, щоб в кожній родині були мир, злагода та спокій. Бажаю вам успіху, посмішок, здійснення найзаповітніших мрій»,  -  сказала Юлія Костюніна.  

У робочій поїздці по Бахмутському району заступника голови Донецької ОДА супроводжували начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілія Золкіна та голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна. 

Заголом у Бахмутському районі подарунки отримали 2459 дітей, а саме: м. Світлодарськ - 1264 дитини, у смт Миронівській - 587. У с. Новолуганське, с. Семигір'я та с. Травневе  дітям вручили 328 подарунків. Окрім цього, подарунки отримали діти у смт. Луганське, с. Воздвиженка, с. Криничне, с. Миронівка, с. Розсадки, с-ще Роти у кількості 192 одиниці. Також привітали діточок у с. Кодема, с Миколаївка, с. Миколаївка Друга, с. Дача - вручили  40 подарунків, а у смт Зайцеве подарунки отримали 48 дітей.