портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дитячий розвиваючий центр «Робогорошко» на Хмельниччині

Опубліковано 07 травня 2024 року, 18:15 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#ВПО_Нові_умови_Нове_життя

На виклики війни наші мешканці відповідають разючою стійкістю і життєздатністю.

Анастасія та Олександр Дьякови зараз проживають на Хмельниччині в місті Славута з двома дітьми. До початку повномасштабної війни родина жила в Маріуполі, де мала дім, успішне власне підприємство, плани розвитку. Війна перекреслила все, але Анастасія вирішила відкрити дитячий розвиваючий центр нового формату.

«Робогорошко» - це сучасний український дитячий центр для дітей від 2 до 14 років. Щодо назви центру — то це місток від сучасності до нашої історії, нащадок славетного Котигорошка, який за допомогою новітніх технологій, знань, сміливості долає ворогів та будує сильну Україну.

Це не просто дитяча ігрова кімната. В центрі з дітьми займаються вихователі та педагоги, які поєднують формат дитячої ігрової кімнати з розвагами освітньої програми та розвиваючими заняттями.

Діти завдяки розумним іграшкам, роботам, конструкторам долучаються до передових технологій, розвивають навички робототехніки.

Кожне відвідування приносить дитині нові знання. Заняття розроблені по методології STEM і Монтессорі, включає навчальний модуль, практику, рухливі активності, ігри.

Зараз у планах маріупольців зробити зону для підлітків, де буде диван, книги, приставка PlayStation, окуляри віртуальної реальності, 3D-ручка, шахи, настільні ігри тощо. Вже розпочата реалізація цього задуму. Це має стати доступним, цікавим місцем для культурного дозвілля дітей та підлітків.

«Мріяти завжди треба, навіть якщо здається, що мрія нездійсненна», - стверджує Анастасія Дьякова.

Разом до Перемоги!

Український народ – унікальний та неповторний!