портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для 13 молодіжних центрів Донеччини відбувся модуль "Digital-інструменти для роботи з молоддю"

Опубліковано 09 лютого 2021 року, 08:31 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Відбувся модуль "Digital-інструменти для роботи з молоддю" для 13 молодіжних центрів Донеччини, які навчаються в проєкті «Мережа змін». Рестартінг молодіжних центрів” який реалізує Громадська організація «Платформа ініціатив Теплиця» за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Модуль проходив у Мирнограді. До організації заходу долучились місцеві активісти та влада. Начальник відділу сім’ї, молоді та спорту Роман Дегтярьов та громадські активісти Сергій Бессараб і Наталя Штих говорили з  учасниками про 4 дієві молодіжні центри, які відкрились коштом бюджетних коштів та розповіли про взаємодію і підтримку молодіжних центрів місцевою владою. Під час навчання з привітанням завітав міський голова Олександр Брикалов разом з місцевими ЗМІ.

Навчання проходило в молодіжних просторах «Мед» та «Рух». Тренерами модулю стали:

Олександр Кашлаков – голова ГО «Слов'янський культурний центр "Задзеркалля", автор та керівник проєкту «Молода енергія громад», що був успішно реалізований у 35 громадах Донецької і Луганської області.

Оксана Салівончик – тренерка програми «Молодіжний працівник» з 2015 року та тренерка програми «Молодіжний працівник в громаді» з 2018 року. З березня 2020 року провела понад 30 інтерактивних навчань в онлайні.

Дем'ян Петрик — проєктний менеджер ГО "Молодіжна платформа", переможець конкурсу "Кращі практики молодіжної роботи - 2020".

Протягом модулю учасники навчились різним формам ігрової взаємодії в молодіжному середовищі та практикували ігроконструювання в молодіжних центрах. Ознайомилися та практикували платформи для онлайнових заходів: Zoom, Miro, Google Meet та Microsoft Teams. Тренери розповідали і показували в дії онлайнові інструменти: Mentimeter, Padlet, Wheel Of Names, Flippity, Badge Wallet, Wordwall, Open-quiz, ZMeet.

Команди МЦ отримали домашнє завдання та уже готуються до наступного модуля «Основи графічного дизайну, PR та комунікації для молодіжних центрів» 18-21 лютого 2021 року м. Костянтинівка.

Реалізація проєкту «Мережа змін. Рестартінг молодіжних центрів» відбувається завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контактний телефон: 073 183 03 00 Ірина Воронова – менеджер з комунікацій

Ел. пошта - [email protected]