портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для дітей внутрішньо переміщених осіб з Донеччини у Києві проходять заняття з арт-терапії

Опубліковано 12 березня 2024 року, 14:35

У просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, 10 березня пройшли зустрічі для дітей та дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Завдяки допомозі професійних психологів Юлії Жданович та Ірини Ражевої, художника-аніматора Володимира Ликова; художника Дениса Дреймана, учасники отримали підтримку і дієві способи подолання психологічних проблем від фахівців, які використовували різноманітні творчі методи арт-терапії. Ці заходи спрямовані на відновлення і гармонізацію психічного стану людей, що постраждали від бойових дій, дають можливість учасникам розвиватися і досягати бажаних результатів.

Наприкінці заходів для відвідувачів хабу пройшов кінопоказ фільму «Дихай». Він змушує задуматися над цінністю життя та підтримкою близьких людей. Гості  побачили неймовірну історію про кохання та силу людського духу. Це сильний та зворушливий фільм, який не залишить байдужим жодного глядача.

Взагалі сьогоднішніми заходами були охоплено понад 200 осіб із числа внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За інформацією управління культури та туризму Донецької ОДА