портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для дітей з прифронтової Мар'їнки влаштували відпочинок у Польщі

Опубліковано 26 червня 2018 року, 11:44

Сьогодні мрії дітей, які живуть у кількох сотнях метрах від лінії розмежування, стали реальністю. Для 8 дітей з Мар'їнської ЗОШ №2 завдяки стратегічній ініціативі ГО «Міжнародний Центр Допомоги» разом  З БО «Благодійний  Фонд «Спасіння» (Україна) та Фондом «Proem Zako», та Християнською Громадою «Polnoc» (Польща) організували туристичну поїздку в рамках культурного обміну для дітей з України.

Посольська сторона повністю покрила всі витрати пов'язані з перебуванням наших учнів на території Польщі: харчування, проживання та екскурсії.

Протягом 10 днів з 08 по  17 червня 2018 року року діти перебували на території комфортабельного центру відпочинку «PROeM». Протягом тижня на юних мешканців Донбасу очікувало чимало екскурсій, знайомство з містом  Закошчеле, а також поїздки до культурних та історичних пам’яток, брали участь у численних виховних заходах, знайомились з народними звичаями, традиціями та обрядами цього краю.

Перебування на відпочинку  після пережитих обстрілів, сприяло їхній психологічній реабілітації. По завершенню організатори забезпечили повернення гостей до дому.

Ця благодійна допомога стала серйозною підтримкою для дітей та їх батьків, запалив у дитячих серцях віру в щасливе майбутнє.

Висловлюю щиру вдячність організаторам відпочинку за надання фінансової підтримки в поїздці. Бажаємо здоров’я і благополуччя. Сподіваємося на подальшу співпрацю і взаєморозуміння.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації