портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: Для мешканців Донеччини в хабах проходять лекції, майстер-класи, різноманітні заняття

Опубліковано 20 листопада 2023 року, 09:37 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У гуманітарному хабі для переселенців з Мар’їнської громади у Павлограді провели заняття та психологічний майстер-клас «Сімейний острів» для дітей з інвалідністю, багатодітних сімей. Мета занять —  покращити ментальне здоров’я та внутрішньосімейні комунікації.

У гуманітарних центрах допомоги мешканцям Торецької громади «З Торецьком у серці» у Києві, Хмельницькому, Черкасах і Дніпрв проведено лекції про шкідливий вплив куріння на організм людини.

У центрі підтримки ВПО Краматорського району  «Ми разом» у Дніпрі проведено заняття у мовному клубі, логопедичній групі. На скеледромі відбулось заняття по скелелазінню, майстер-клас з виготовленню блокнотів.

У центрах підтримки мешканців Маріуполя та Маріупольського району «ЯМаріуполь» у Кривому Розі проведено майстер-клас з виготовлення  об’ємних блокнотів. У Чернівцях діти створювали картини за допомогою пластиліну. В Одесі впроваджуються програми Team Up і Heart для керування своїми емоціями та отримання позитиву.

Центр підтримки бахмутців «З Бахмутом у серці» у Полтаві організував відвідування Полтавської обласної філармонії для насолоди концертом  у межах проєкту  «Незламність».

Заходами було охоплено понад 60 осіб, які отримали позитивні емоції, незабутні враження, приємність при спілкуванні та нових друзів. 

Підтримка один одному – це ще один крок до нашої Перемоги!