портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для представників місцевих військових адміністрацій було проведено семінар з утвердження української національної та громадянської ідентичності

Опубліковано 10 травня 2024 року, 20:30

Про роботу у сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності говорили 10 травня на семінарі з представниками військових адміністрацій населених пунктів. 

Під час проведення зустрічі були висвітлені питання організації роботи музеїв області зі створення колекцій під час воєнного стану, забезпечення послугами оздоровлення та відпочинку дітей Донеччини в 2024 році, надання державної допомоги, змін у законодавстві у сфері інформатизації та цифровізації, основи кібергігієни та кібербезпеки.

Семінар організовано та проведено завдяки структурним підрозділам облдержадміністрації: управлінню із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, управлінню сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання,  управлінню культури і туризму, департаменту соціального захисту населення, управлінню з питань інформатизації та цифровізації. Всього у заході взяли участь понад 120 фахівців різних напрямків.

Під час семінару учасники отримали нові навички, знання, взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій, висловили свої побажання відносно тематик майбутніх зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.

Управління із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування