портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для ще 12 тисяч родин відновив світло ДТЕК Донецькі електромережі за добу

Опубліковано 21 грудня 2023 року, 11:50

Протягом останньої доби відновлювальні роботи тривали. Спеціалістам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося попри обстріли та складну ситуацію в регіоні повернути світло у 16 населених пунктів, постраждалих від негоди. Майже 13 тисяч родин вже з електрикою. Над відновленнями працюють 78 бригад енергетиків. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе для відновлення світла в регіоні.

За 20 грудня фахівці ДТЕК Донецькі електромережі так само працювали над усуненням пошкоджень, спричинених аномальними погодними умовами на Донеччині. Енергетики повернули електропостачання у 16 населених пунктів. Відновили світло для 12 803 родин.

На жаль, відключення продовжують додаватися, хоч і не такі масштабні як раніше. Це теж сповільнює темпи робіт. Ускладнює роботи і те, що стало важко заїхати в поля через відлигу. Однак ми продовжуємо ліквідовувати наслідки негоди.

Для пришвидшення робіт ми не тільки залучили на допомогу бригади колег з дружніх компаній, але й перекидаємо свої бригади із районів, де негода практично ліквідована у ті, де ситуація складніша.

Обстріли на Донеччині тривають і також ускладнюють проведення відновлювальних робіт. За інформацією Генштабу, на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському напрямках за останню добу були відбиті десятки атак окупантів.

Через обстріли на Донеччині постійно ушкоджуються мережі і обладнання. Фахівці енергокомпанії не завжди мають доступ до місць проведення робіт через безпекову ситуацію в регіоні. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 666 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!