портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для учнівської молоді Донеччини у санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто» відбувся квест «Новорічна подорож»

Опубліковано 22 грудня 2023 року, 10:50 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Для учнівської молоді Донеччини у санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто» відбувся квест «Новорічна подорож». 

Вихованці центру мали можливість проявити свої творчі здібності на локації «Зараз будуть танці», фізичні можливості показали під час збору в екологічну експедицію; потренували пам’ять, виконуючи завдання гри «Запам’ятай»; записали відеопривітання з прийдешніми різдвяними та новорічними святами на локації «Блогер паті». Також діти виконували завдання на локація: «Я люблю Україну», «Тварини – символи України», «Збери щедрівку», «Яке це свято?», «Відгадай пісню»; виявили художні здібності, малюючи зимовий ліс, та працювали у майстерках, виготовляючи новорічні прикраси.

Діти із захопленням і завзяттям виконували завдання квесту. Команди відзначені подарунками та грамотами у номінаціях «Кмітливі», «Завзяті», «Цілеспрямовані», «Творчі», «Фантазери», «Знавці пісень», «Голосисті», «Українознавці», «Найспритніші».