портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для внутрішньо переміщених сімей з Донеччини у Києві провели святковий захід для дітей

Опубліковано 11 березня 2024 року, 13:39 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

9 березня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, пройшла  зустріч для дітей та дорослих з нашої області, організатором яких є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Для відвідувачів організатори хабу провели родинне свято «Baloon party» . Це чудова можливість для родинного єднання та вираження любові й підтримки одне одному. Учасники програми з задоволенням взяли участь у різних конкурсах, патріотичних квестах, іграх, танцях та змаганнях.  

Також для жінок і діток відбувся майстер-клас «Мистецтво фотопозування» від Наслєднікової Регіни – режисера-хореографа, постановника шоу, мюзиклів, концертів, організатора масових заходів в Україні та закордоном. В межах заходу пройшла індивідуальна фотозйомка від професійного фотографа – Віри Бігми. Вони змогли розкрити  потенціал учасників і допомогли їм по-новому поглянути на себе, розкрити свою красу та природність.

Наприкінці зустрічі для гостей хабу було проведено показ мультфільму «Том і Джеррі». Це справжня класика анімації. Мультфільм зроблений дуже якісно, і його цікаво дивитися навіть дорослим. Він завжди актуальний і здатен підняти настрій. Глядачам сподобався мультфільм, вони вважають його веселим, захоплюючим і приємним для сімейного перегляду.

Усього на заходи завітало 150 осіб із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За інформацією управління культури і туризму Донецької ОДА