портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До Дня Гідності та Свободи: Актори маріупольського театру провели поетичний вечір

Опубліковано 19 листопада 2022 року, 21:12 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Напередодні Дня Гідності та Свободи актори Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) провели поетичний вечір, який відбувся 19 листопада 2022 року на малій сцені Закарпатського обласного драматичного театру.

На цій зустрічі були присутні студенти, військовослужбовці, які перебували в Ужгороді на ротації, військові капелани, волонтери, громадські діячі. Програма поетичного вечора була наповнена творами Василя Стуса, Івана Франка, Лесі Українки, Ліни Костенко та інших українських поетів. Деякі учасники заходу вперше представили на суд слухачів свої авторські вірші. Вільне неформальне спілкування у затишній теплій атмосфері зблизило всіх присутніх, вони промовляли про глибоке, справжнє та важливе.

Революція Гідності навчила сучасне покоління українців боротися, дала наснагу до боротьби наступним героям цієї війни, показала всьому світу силу нашої стійкості, єдності та свободолюбності. Стійкість та самовідданість наших воїнів у протистоянні російському агресору – наслідок обох українських революцій. Вистояли на Майдані – переможемо у війні!

За матеріалами управління культури і туризму облдержадміністрації