портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До Дня захисту дітей Донецький обласний дитячо-молодіжний центр проводить артмарафон «Дитячі мрії»

Опубліковано 01 червня 2022 року, 21:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр проводить артмарафон «Дитячі мрії» до Дня захисту дітей з 1 по 3 червня. 

 Учасники повинні бути підписані на сторінки в Facebook @KramatorskDODMC або Instagram @dod_mc. Кожен день вранці о 10:00 годині учасники отримують завдання на певну тему в соціальних мережах Facebook і Instagram на сторінках Донецького обласного дитячо-молодіжного центру. Учасники виконують завдання до 23:00 і виставляють на своїх сторінках з хештегом #АРТмарафон #ДитячіМрії #ДОДМЦ. 

На початку посту треба вказувати номер завдання. 

Учасниками артмарафону можуть бути всі охочі, вікових обмежень немає.  

 Захід проводиться за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Нагадаємо, 1 червня в Україні відзначають День захисту дітей. Цей день покликаний захистити дітей від насильства, голоду, неможливості здобути освіту та медичну допомогу, а також інших проблем та бід, з якими стикаються діти.

Сьогодні діти України страждають від війни, яку розв'язала росія. З початку повномасштабного вторгнення країни-агресора загинуло 243 українські дитини, ще 444 – отримали поранення. Багато дітей разом з батьками були змушені покинути Україну, рятуючись від війни, а деяких окупанти вивозять до росії, фактично депортуючи.