портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Селидовому та Авдіївці провели творчі майстеркласи

Опубліковано 01 жовтня 2021 року, 13:55 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Майстеркласи відбулися в територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Авдіївської міської ради та в територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Селидове до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Так, в територіальному центрі соціального обслуговування та надання соціальних послуг Авдіївської міської ради для відвідувачів відділення денного перебування організовано майстерклас з виготовлення прикрас в техніці канзаші. Під час проведення заходу громадяни поважного віку випробували свої творчі здібності та опановували роботу з атласними стрічками.

З метою профілактики здорового способу життя медичною сестрою територіального центру для підопічних проведено інформаційний семінар на тему «Основи здорового харчування».

А у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Селидове для реалізації творчого потенціалу людей похилого віку  запроваджено діяльність гуртка «Чарівна майстерня». З нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана для відвідувачів гуртка було організовано майстерклас з виготовлення паперових хризантем.