портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги користувачів доріг! Зберігається висока ймовірність виникнення ожеледиці. На Донеччину насувається похолодання

Опубліковано 11 січня 2019 року, 14:48 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

Інтенсивні снігопади, які напередодні спостерігалися у більшості районів Донецької області, від початку нової доби змінилися на дощ, мряку та  мокрий сніг із дощем. Оманливе потепління з переходом через 0 °C може швидко змінитися низькими температурами повітря. Завдання дорожників – за час тимчасової відлиги звільнити покриття доріг від «сніжної каші» для недопущення зимової слизькості.

Прогнозоване різке похолодання може призвести до підмерзання асфальтового покриття! Будьте вкрай обережні за кермом!

Станом на 12:00 у зимовому утриманні задіяно більше 50 одиниць спеціалізованої техніки ДП «Донецький облавтодор». Безперебійний проїзд забезпечують понад 70 працівників підрядного підприємства.

Обмежень у русі немає. Проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення (міжнародними, національними, територіальними) забезпечено.

Довідково

В умовах інтенсивних снігопадів із високою ймовірністю утворення транспортних заторів облаштовано майданчики для відстою автотранспорту. У разі суттєвого ускладнення погодних умов облавтодор має стаціонарні пункти обігріву, розташовані за адресами філій (центральних баз і дільниць). Додамо, що під час негоди, у місцях скупчення транспортних засобів, які потрапили у сніговий полон, тимчасові пункти обігріву облаштовуються силами ГУ ДСНС.

Нагадаємо, для роботи в осінньо-зимовий період ДП «Донецький облавтодор» підготувало 144 од. спеціалізованої техніки. Також облавтодором укладено договори на залучення 32 од. додаткової техніки сторонніх організацій.