портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги отримувачів житлових субсидій і пільг!

Опубліковано 12 листопада 2020 року, 11:52 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

З 1 серпня поточного року в Україні запрацював ринок газу для населення,  в умовах якого споживач сам може обирати постачальника природного газу, що запропонує вигіднішу ціну та якісніше обслуговування.

Отримати інформацію про всіх потенційних постачальників газу в регіоні (ознайомитись з умовами постачання, проаналізувати ціни, обрати компанії,  які є найбільш привабливими для співпраці) можливо за допомогою:

мобільного додатку «Енергетика онлайн»;

порталу «Газотека»;

сайту НКРЕКП (обрати пункт «Ліцензійний реєстр НКРЕКП», після завантаження файлу, за допомогою функції «Пошук», обрати категорію «постачання природного газу»);

реклами у ЗМІ та соцмережах.

На період з 01.10.2020 по 29.11.2020 природним газом населення області забезпечує постачальник «останньої надії» Товариство з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

Звертаємо увагу, що максимальна тривалість постачання природного газу постачальником «останньої надії» не може перевищувати 60 календарних днів на рік. Отже, споживачам природного газу необхідно до 29.11.2020 визначитись з новим постачальником природного газу та укласти відповідний договір.

Одночасно, громадяни, яким призначено житлові субсидії та пільги, зобов’язані у довільній формі поінформувати структурний підрозділ з питань соціального захисту населення про зміну виконавця комунальних послуг, а саме: надати його назву та номер особового рахунку.

Звертаємо увагу, що у період карантинних обмежень повідомити про зміну виконавця комунальної послуги можна у будь-який зручний для отримувачів житлових субсидій (пільг) спосіб, а саме: на електронну пошту управлінь соціального захисту, через відділення поштового зв’язку та через соціальні скриньки, розташовані у приміщеннях управлінь, сільських та селищних рад.