портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників легкої промисловості!

Опубліковано 20 січня 2021 року, 12:50 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Запрошуємо менеджерів середньої та вищої ланки сфери легкої промисловості та суміжних галузей, які зацікавлені у співробітництві та налагодженні контактів з німецькими компаніями взяти участь у online коопераційній сесії з Німеччиною за темою «Економічна кооперація  (галузева специфіка – легка промисловість)», запланованої до проведення у ІІ кварталі 2021 року.

Мова заходу – російська.

Захід організовано у рамках програми, що реалізується Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Мета заходу – ознайомитися з досвідом роботи німецьких підприємств сфери легкої промисловості у висококонкурентному середовищі, ефективної організації бізнесу та ефективного використання ресурсів, адже від цього безпосередньо залежить комерційний результат і в той же час конкурентоспроможність компанії. Крім того, програма надає можливість встановити контакти з німецькими партнерами та отримати корисний практичний досвід.

Умови участі та необхідні аплікаційні форми

Потенційним учасникам звертатися за тел. (050) 744-31-35