портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників транспортної галузі!

Опубліковано 29 травня 2020 року, 15:21 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Повідомляємо, що у м. Київ, з 10 по 12 серпня 2020 року планується до проведення 1-а Міжнародна виставка автотранспорту для бізнесу «ComAuto Trans».

Напрямки виставки:

Автомобілі для бізнесу;

Сервіс комерційного автотранспорту;

Інфраструктура автотранспортного підприємства;

Управління автопарком;

Послуги із забезпечення мобільності.

У якості експонентів участь візьмуть компанії, що пропонують кращі на ринку LCV (легкі комерційні автомобілі); надають послуги fleet management; встановлюють спеціальне обладнання для облаштування гаражів, стоянок/паркінгів, вантажних СТО, власних заправних і зарядних станцій; займаються обслуговуванням комерційних автомобілів, пропонують рішення для підвищення комерційної ефективності і безпеки перевезень.

Одночасно з 1-ю Міжнародною виставкою автотранспорту для бізнесу «ComAuto Trans» відбудеться 28-а Міжнародна спеціалізована виставка автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів – АвтоТехСервіс 2020.

Більш детальна інформація для учасників та відвідувачів виставкового заходу за посиланням http://www.comautotrans.com.ua/uk-UA/about.aspx