портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги представників житлово-комунального господарства!

Опубліковано 23 жовтня 2020 року, 14:25 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Повідомляємо, що у м. Києві, з 10 по 12 листопада 2020 року відбудеться XVIII Міжнародна спеціалізована виставка «КОМУНТЕХ-2020».

Мета заходу - вирішення практичних питань з теплопостачання, утримання, експлуатації житлового фонду, забезпечення функціонування міського транспорту, утримання вулично‑дорожнього господарства, проведення дорожньо‑будівельних робіт, заходів з благоустрою, озеленення, санітарної очистки, поводження з твердими побутовими відходами в кожному населеному пункті України.

В рамках виставки планується проведення Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово‑комунального господарства» за напрямами: визначення стратегічних напрямків реформування житлово‑комунального господарства України, удосконалення системи управління в житловому секторі, енергоефективності в будівництві, стратегії розвитку водопровідно‑каналізаційного господарства, енергозбереження на підприємствах галузі, системи тарифоутворення, забезпечення населення якісною питною водою, сучасного стану та проблем водних ресурсів, технологій очищення стічних вод, розробки національної стратегії поводження з відходами тощо.

На виставку запрошуються керівники органів державної та виконавчої влади, лідери галузі, професійна бізнес‑спільнота, науковці, інвестори та експерти з країн ближнього і дальнього зарубіжжя, які вирішують завдання, що стоять перед галуззю та розробляють ефективні механізми співробітництва.

Більш детальна інформація для учасників та відвідувачів виставкового заходу за тел. 068 538 39 46 або за посиланням https://www.iec-expo.com.ua/ktua-2020.html