портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Добропільський район: завершено роботи з улаштування балок прогонової будови моста у с. Ганнівка

Опубліковано 08 листопада 2018 року, 16:34

Продовжується відбудова штучної споруди через несудноплавну р. Бик. Мостовики вже виконали роботи з монтажу 11 балок прогонової будови. На черзі – улаштування монолітної залізобетонної накладної плити. Паралельно на об’єкті завершено роботи зі встановлення залізобетонних відкрилок мосту – необхідних блоків упору для подальшого улаштування конусів опор.

Нагадаємо, мостовий перехід є частиною автомобільної дороги загального користування державного значення Т-05-14 Добропілля – Лиман. Споруда розташована у с. Ганнівка, на виїзді з Добропілля у напрямку Краматорська. На відміну від колишнього мосту з вичерпаним строком експлуатації (роком побудови – 1958), нова споруда відповідатиме нормативним вимогам та параметрам автодороги III категорії. Окрім розширення проїзної частини проект передбачає наявність пішохідних тротуарів, відокремлених від проїзної частини (із урахуванням безперешкодного та зручного пересування маломобільних груп населення).

Роботи виконує ТОВ «Мостстройком». Замовник – Служба автомобільних доріг у Донецькій області. Джерела фінансування: Державний дорожній фонд та обласний бюджет (кошти від «митного експерименту»).

Служба автомобільних доріг у Донецькій області звертається до водіїв із проханням бути максимально пильними за кермом виконувати вимоги Правил дорожнього руху! Обережно об’їжджати ділянку автодороги, позначену тимчасовими дорожніми знаками!  


Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області