портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДОДМЦ взяв участь у форумі “Молодь у місцевому самоврядуванні”

Опубліковано 08 грудня 2022 року, 13:59 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр взяв участь у молодіжному форумі “Молодь у місцевому самоврядуванні” до дня місцевого самоврядування у м. Вінниця. 

Освітній, культурний, економічний розвиток українських міст та селищ значною мірою залежить саме від молоді - відповідальної, думаючої, патріотичної та залученої до управлінських процесів. 

В День місцевого самоврядування, у м. Вінниця на базі обласного молодіжного центру “Квадрат” відбувся  молодіжний форум, де працівники місцевого самоврядування, молодіжні ради та молодь обговорювали розбудову молодіжної політики та роль молоді у місцевому самоврядуванні в Україні. 

Донецький обласний центр презентував свою роботу в умовах тимчасової релокації, досвід молодіжної роботи області від початку війни у 2014 році та презентував вдалі практики залучення молодих людей до прийняття рішень в органах місцевого самоврядування, роботу молодіжних рад Донеччини та діяльність молодіжних працівників Донеччини вже після повномасштабного вторгнення. 

Обмін досвідом у сфері розбудови та відновлення молодіжної роботи в контексті місцевого самоврядування залишається надважливим компонентом молодіжної роботи з метою підвищення участі молоді на всіх етапах прийняття рішень серед органів не тільки місцевого самоврядування, але й державного рівня.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації