портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Долучайтесь до обласного заходу з нагоди відзначення Дня молодіжних і дитячих громадських організацій в Україні

Опубліковано 20 червня 2023 року, 18:14 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр запрошує молодіжні та дитячі громадські організації, а також молодь Донеччини до обласного заходу з нагоди відзначення Дня молодіжних і дитячих громадських організацій в Україні.

День молодіжних і дитячих громадських організацій України запроваджено указом Президента з метою регламентувати та захистити діяльність таких об’єднань. Такі громадські об'єднання в своїй діяльності керуються потребами та інтересами саме молоді і дітей, сприяють вихованню моральності у молоді, що є запорукою успішного державного розвитку. Сучасний розвиток молодіжного та дитячого руху характеризується добровільністю вступу до організації. 

Під час круглого столу ви матимете можливість розповісти про себе, свою діяльність, поділитись досвідом у створенні  молодіжної чи дитячої ГО. А якщо ви початківець в цій темі, то дізнаєтесь як створити молодіжну чи дитячу ГО з нуля,  з чого саме почати і що це взагалі таке. Окрім того ми розглянемо з вами з якими проблемами та викликами молодь і діти зустрічається в сьогоденні та які можливі сценарії їх вирішення. 

Коли - 26 червня о 13:00.

Де - онлайн (посилання для участі Ви отримаєте на зазначений в реєстрації e-mail)

Для участі в заході, зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням https://forms.gle/cxZtnxfn72RTQU9E8 

Якщо маєте бажання бути почутим, почутою або побути активним слухачем, слухачкою - реєструйтесь і чекайте зворотного зв'язку від організаторів

Захід проводиться Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

#додмц #круглийстілонлайн #молодьдонеччини #го

За інформацією управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації