портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина готується до старту чергового етапу з відновлення пошкодженого житла

Опубліковано 02 лютого 2022 року, 16:20

Питання щодо підготовки органів місцевої влади до проведення з 1 квітня 2022 року робіт з відновлення житла, пошкодженого та зруйнованого на Донеччині внаслідок збройної агресії РФ,  обговорили на нараді  у Донецькій облдержадміністрації сьогодні, 2 лютого.

Нарада проходила під головуванням заступника голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна за участю начальника Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексія Мігріна, представників структурних підрозділів ОДА та органів місцевого самоврядування.

«У 2022 році облдержадміністрацією для відновлення будинків, які постраждали внаслідок збройної агресії Російської Федерації, вже виділено 11,609 мільйонів гривень для закупівлі будівельних матеріалів в регіональний матеріальний резерв. Для виконання відновлювальних робіт буде залучено особовий склад Державної служби України з надзвичайних ситуацій у кількості 119 осіб», - повідомив Вадим Філашкін.

Заступник очільника області наголосив, що до відновлювальних робіт будуть залучені рятувальники з усіх регіонів країни, тому органи місцевого самоврядування мають забезпечити гідні умови проживання, відпочинку та харчування працівників ДСНС.