портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина має черговий неприємний рекорд по захворюваності на COVID-19

Опубліковано 29 вересня 2020 року, 08:28

Коронавірусну хворобу виявили у 167 мешканців Донецької області за понеділок, 28 вересня.  Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

COVID-19 було діагностовано,  зокрема, у 9 дітей та одного медпрацівника.

Тридцять шість нових випадків коронавірусної хвороби лабораторно підтверджені у Маріуполі; 34 - у Краматорську; 20 - у Миколаївці; 19 - у Бахмуті; 14 - у Мирнограді; 9 - у Вугледарі; 7 - у Мар’їнському районі; 6 - у Селидовому; по 5 - у Слов’янську та Лиманській ОТГ; 4 - у Костянтинівці; 3 - у Новогродівці; по одному - у Торецьку, Соледарській ОТГ, Слов’янському, Бахмутському і Волноваському районах.

«Пандемія набирає обертів. Ми уже частково втратили статус зеленої зони, і, якщо хвороба продовжуватиме таке стрімке розповсюдження, ситуація може погіршитися ще більше. Тому закликаю всіх до відповідальної поведінки.  Дотримуйтесь карантинних обмежень і протиепідемічних рекомендацій МОЗ. Тільки так можна уберегти себе і близьких від хвороби, і тільки так можна уберегти регіон від посилення економічного тиску», - написав очільник області.