портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів травня 2021 року

Опубліковано 15 червня 2021 року, 13:17 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню травня 2021 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнана Наталя Семенова з міста Бахмут – майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, переможниця відкритого чемпіонату Молдови в метанні диску серед жінок, де вона виконала норматив для участі в Іграх XXXII Олімпіади. Відповідно звання тренера місяця отримала її наставниця, тренер-викладач з легкої атлетики Школи вищої спортивної майстерності Ольга Семенова.

Заслужений майстер спорту України з боротьби самбо, чемпіон Європи серед чоловіків Владислав Руднєв, який представляє місто Краматорськ, відзначений у категорії «Неолімпійські види спорту».

Переможцями номінацій «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю, як і в квітні цього року, стали: заслужений майстер спорту України з плавання, дворазовий чемпіон Європи з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату Ярослав Семененко та його особистий наставник, заслужений тренер України Борис Соколов із міста Маріуполь.

Інші новини за темою