портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів вересня 2021 року

Опубліковано 13 жовтня 2021 року, 14:51 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації продовжує щомісячно підбивати підсумки виступів атлетів регіону на всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Згідно Положення, по закінченню вересня 2021 року визначено кращих спортсменів та тренерів місяця за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосування проводилося серед вболівальників у соціальній мережі Facebook, а також експертної групи управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Серед олімпійців спортсменом місяця Донеччини визнаний заслужений майстер спорту України зі скелелазіння, чемпіон світу в дисципліні «швидкість» Даниїл Болдирев, який родом із Донецька і наразі представляє Маріуполь. Відповідно звання тренера місяця отримала його особиста наставниця, заслужений тренер України зі скелелазіння Ірина Зубко.

Чемпіонка Європи зі спортивного орієнтування серед молоді Олена Пруденко та її тренер Володимир Науменко з міста Бахмут відзначені в категорії «Неолімпійські види спорту».

Переможцями номінацій «Кращий спортсмен» і «Кращий тренер» у видах спорту серед осіб з інвалідністю стали представники міста Слов’янськ: майстер спорту України міжнародного класу з плавання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, дворазовий чемпіон, триразовий срібний та бронзовий призер XVI літніх Паралімпійських ігор, рекордсмен світу Андрій Трусов, який є уродженцем Миколаївки, та його особистий наставник, заслужений тренер України Андрій Казначеєв.


Інші новини за темою