портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина отримала субвенцію у 22 млн гривень на закупівлю засобів захисту для закладів середньої освіти

Опубліковано 11 листопада 2020 року, 17:35

Донецька область отримала субвенцію у  розмірі  22 млн гривень для закладів загальної середньої освіти на закупівлю дезінфікуючих засобів, масок тощо.  Про це директор  департаменту освіти і науки Донецької ОДА Тетяна Сідашева повідомила на брифінгу у Краматорську 11 листопада.

«Згідно з постановою Кабінету міністрів від 21 жовтня були виділені гроші для закладів освіти на закупівлю дезінфікуючих засобів, масок тощо.  Для Донецької області було виділено 22 мільйони гривень.  Вони розподілялися за кількістю учнів 1-11 класів. Фактично для кожної територіальної одиниці це була окрема цифра. На сьогодні ці гроші розподілені. Ми вже відпрацювали це з  департаментом фінансів, і вважаю, що до кінця тижня ці гроші вже підуть на місця для того, щоб територіальні органи виконавчої влади могли використати їх до кінця року», - зазначила Тетяна Сідашева.

За її інформацією, взагалі по Донецькій області саме на закупівлю дезінфекторів, масок, рідкого мила тощо для шкіл органами місцевої влади було використано вже понад 30 млн гривень.