портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина повернулась до «помаранчевої» зони карантину

Опубліковано 29 грудня 2021 року, 16:38

Донецька область повернулась до «помаранчевої» зони адаптивного карантину. Про це заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області.

«На сьогодні, на жаль, за одним показником індикаторів рівнів епіднебезпеки потрапили до «помаранчевої» зони. Це «коефіцієнт виявлення випадків інфікування». За вчора було виявлено 443 нових випадки COVID-19», - сказав Олександр Педенко.

У Донецькій області триває вакцинація. Майже 30% населення Донецької області мають повну імунізацію від COVID-19, тобто отримали дві дози вакцини.

«Помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки не містить додаткових обмежень та визначається сигнальним про наближення регіону до «червоної» зони. На «помаранчевому» рівні епідемічної небезпеки місцеві органи влади можуть вводити додаткові обмеження.