портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина 10-й рік поспіль зустрічає фестиваль «ЗОРЯНІ МАЛЯТА»

Опубліковано 09 квітня 2019 року, 12:07 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

06 квітня 2019 року у м. Дружківка 650 обдарованих дітей Донеччини віком від 3 до 7 років взяли участь у всеукраїнському дитячому фестивалі «ЗОРЯНІ МАЛЯТА: 10 років успіху - 10 кроків назустріч малюкам», який організував Всеукраїнський благодійний фонд «Зірки та зіроньки» за підтримки управління культури і туризму облдержадміністрації. Для дітлахів – це можливість показати свої танцювальні та співочі таланти. І хто знає, можливо хтось з них через декілька років буде представляти Україну на престижних міжнародних конкурсах. Адже деякі «малята», які виходили на сцену цього фестивалю десять років тому, вже планують зв’язати свою професійну діяльність з творчістю.

До речі, всі учасники Всеукраїнського фестивалю «ЗОРЯНІ МАЛЯТА» отримали приємні подарунки. Це не лише звичні дипломи та медалі. Малюкам подарували тематичні сувенірні сумочки, кожна з яких прикрашена ілюстраціями та веселими віршиками про героїв цьогорічного фестивалю Бемольку та Мажорика. Також на дітлахів чекали повітряні кульки, сувеніри та морозиво від друзів проекту - ТМ «Ласунка».

 Слід відмітити, що окрім 650 дітей Донеччини до заходу залучились близько 1300 батьків та керівників творчих колективів. Всі вони доклали значних зусиль, щоб діти могли розвивати свої таланти. І завдяки цьому творчі номери з року в рік стають більш фахові та видовищні. Це можуть підтвердити і цьогорічні гості фестивалю – колишні «малята», а нині амбіційні та талановиті юнаки та дівчата, які регулярно приймають участь у Всеукраїнських та Міжнародних проектах і конкурсах.