портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька обласна служба зайнятості: «Кожний може адаптуватися»

Опубліковано 15 червня 2022 року, 12:05 , Донецький обласний центр зайнятості

Реалії сьогодення жорстко коригують життя українців. Примушують шукати нові шляхи вирішення проблем, найактуальніша з яких – пошук роботи. Люди звертаються до перевірених помічників, таких як служба зайнятості.

Героїня цієї історії Ганна звернулась за допомогою в пошуку роботи до Краматорського міського центру зайнятості. З кар’єрним радником шукали шляхи подолання безробіття. Погіршення ситуації в місті Краматорську змусило дівчину переїхати до Черкащини, але переїзд не вирішив проблеми з працевлаштуванням. Тепер перед Ганною та фахівцем постало нове завдання – знайти роботу в незнайомому місті та допомогти адаптуватись в складних обставинах.

Підбір роботи тепер здійснювався за місцем фактичного перебування Ганни. Та фахівці Краматорського центру зайнятості можуть працювати в будь-яких обставинах. В кінці травня Ганні було запропоновано вакансію касира-операціоніста до ТОВ « НОВАПЕЙ». Дівчина успішно пройшла співбесіду з роботодавцем і вже з початку червня була працевлаштована на посаду.

Ця історія ще раз доводить – той, хто дійсно шукає роботу, за підтримки служби зайнятості обов’язково її знаходить. І не має більшого задоволення, ніж позитивний результат у вирішенні складного питання чи проблеми.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://qrfy.mobi/p/IBxJj8X

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/3tay5Se

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT