портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька обласна служба зайнятості та Mercy Corps об’єднують зусилля для підтримки переселенців та аграріїв регіону

Опубліковано 29 травня 2024 року, 18:04 , Донецький обласний центр зайнятості

Служба зайнятості Донеччини активно співпрацює з недержавними, громадськими організаціями та благодійними фондами у напрямку надання підтримки та додаткової допомоги людям, які постраждали від війни. Триває робота щодо залученння проєктів міжнародної технічної допомоги в рамках розширення можливостей надання послуг клієнтам у форматі «Єдиного вікна».

29 травня 2024 року в.о. директора Донецького обласного центру зайнятості Наталія Адамова провела робочу зустріч з представниками Міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps. Сторони обговорили можливості співпраці в рамках програм розвитку мікробізнесу для внутрішньо переміщених осіб (далі - ВПО) та фінансової підтримки агросектору в Донецькій області.

Наталя Адамова поінформувала партнерів про сучасні сервіси, активні програми та грантові проєкти, які реалізуються службою зайнятості.

Mercy Corps розширює програми підтримки ВПО в Україні, зокрема в Донецькій області. Ці програми надаватимуть ВПО фінансову та консультаційну допомогу для створення та розвитку власного бізнесу (докладніше тут: https://uerp.mercycorps.org/page/NWaZmOPQ). Також Mercy Corps надає допомогу аграріям Донеччини, які постраждали від війни. Вона полягає у відновленні сільськогосподарської діяльності та подоланні наслідків війни постраждалим місцевим родинам, а також фермерам та бізнесам, що тісно пов’язані з сільським господарством (умови участі та подання заявки за посиланням: https://uasp.mercycorps.org/).

Сторони домовилися про наступні кроки взаємодії. Спільними зусиллями ми зможемо допомогти людям, які постраждали від війни, відновити своє життя та створити стійке майбутнє.

Mercy Corps - це міжнародна гуманітарна організація, яка надає допомогу людям, постраждалим від стихійних лих та конфліктів. Mercy Corps працює в Україні з 2014 року, надаючи допомогу людям, які постраждали від війни на сході країни.