портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька обласна військова адміністрація підписала меморандум про співпрацю з Благодійною організацією «Благодійним фондом «Небо України»

Опубліковано 09 грудня 2023 року, 17:04

Донецька обласна військова адміністрація підписала меморандум про співпрацю з Благодійною організацією «Благодійним фондом «Небо України».

У рамках документу сторони об’єднують зусилля з організації надання гуманітарної допомоги, сприяння вирішенню проблем у гуманітарній сфері, обміну практичним досвідом з отримання, надання, оформлення, розподілу і контролю за цільовим використанням гуманітарної допомоги, забезпечення поточного ремонту окремих категорій об’єктів нерухомого майна, розташованого на території Донецької області та проведення спільних заходів.

«Роботу волонтерів важко переоцінити. Дякую Фонду за небайдужість до важкої ситуації на Донеччині та постійну підтримку. Усі благодійники, які допомагають українцям в ці нелегкі часи, наближують нашу Державу до Перемоги! Самоідентичність та свідомість нашого народу, у першу чергу, проявляється в готовності підтримувати один одного. Прийміть слова вдячності за вашу мужність, стійкість, чесність та відданість своїй справі», – зазначив заступник голови Донецької ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Максим Сандига.

Практично від початку війни Благодійний фонд «Небо України» переймається проблемами регіону та спільно з Донецькою облдержадміністрацією вже неодноразово передавав значні обсяги гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини, поліцейським та військовим.