портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька ОВА взяла участь в онлайн-нараді зі змін до переліку територій, де ведуться активні бойові дії, або які є тимчасово окупованими

Опубліковано 16 листопада 2023 року, 17:06

В.о. голови Донецької ОВА Ігор Мороз 16 листопада взяв участь в онлайн-нараді під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

Головне питання на порядку денному — внесення змін до переліку територій, де ведуться активні бойові дії або тимчасово окупованих територій.

«Це питання опрацьовуємо вже давно — свої перші пропозиції щодо змін ми направили ще у вересні цього року. Мінреінтеграції та Міноборони мали певні зауваження до запропонованого нами переліку. Головне з них — недоречно відносити всю територію громади до певної категорії», – повідомив Ігор Мороз.

За його словами, важливо точно визначити території, які перебувають або перебували певний час під окупацією, та території, де ведуться активні бойові дії, адже до кожної з цих категорій потрібен свій управлінський підхід.

«Свої пропозиції щодо класифікації населених пунктів прифронтових громад ми передали на узгодження і сподіваємось, що ці пропозиції будуть враховані, адже для ефективної роботи завжди необхідні правильні підходи», – підкреслив в.о. голови Донецької ОВА.