портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецький академічний обласний драматичний театр презентував нову виставу до Дня Незалежності України

Опубліковано 25 серпня 2024 року, 15:07 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

24 серпня з нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України колектив Донецького академічного обласного драматичного театру (м. Маріуполь) на сцені Дніпровського академічного театру драми і комедії провів справжню театральну подію - прем’єрну виставу драматургині Людмили Тимошенко «Віднесені вітром», яку з нетерпінням чекали мешканці і гості м. Дніпро.

Перед початком вистави начальник управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації Вікторія Точена привітала всіх з Днем Незалежності України та вручила подяки за особистий внесок у збереження об’єктів культурної спадщини Юрію Суліму та Григорію Дем’янову.

Наш незламний театр живе, долаючи будь-які перешкоди, перетворюючи виклики на нові можливості в творчості. Його сцена – це фортеця духу, де народжуються емоції, а мрії втілюються в життя. Він об’єднує людей, дарує їм радість і надію, і нагадує нам про найважливіші цінності.

Для об’єднання світової театральної спільноти в боротьбі з російським тероризмом та збору коштів на потреби Сил оборони України, підтримки та реабілітації працівників театрів, які вступили до війська на захист держави театр започаткував благодійну театральну платформу «Тheatrical Ramstein». Усі кошти (33500.00 грн) з продажу квитків від прем'єрного показу вистави направлені на збір коштів «Teatrical Ramshtein-1» для військових, які захищають Донецький напрямок (на виготовлення  10-дюймових тепловізійних дронів – бомберів).

Дякуємо нашим друзям з Дніпровського академічного театру драми і комедії  за  теплий прийом театру, підтримку та допомогу!

Переповнений зал, тривалі оплески та неймовірна підтримка глядачів надихнула наш театр і подарувало творче натхнення та дивовижні емоції.