портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Два комунальні заклади на Донеччині привітали маленьких мешканців з Днем захисту дітей

Опубліковано 01 червня 2021 року, 16:47 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Комунальна установа "Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги" привітала своїх маленьких мешканців з Днем захисту дітей.

Кожного року у перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це одне із найстаріших міжнародних свят. Свято було засновано у 1949 році за рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок. Уперше відзначалося у 1950 році в 51 країні світу.

 Захід «Найкраща матуся!» провели серед клієнтів  у комунальному закладі «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини».

На свято завітали гості з подарунками: представники управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, директорка Дружківської міської організації товариства Червоного Хреста України Олена Скрибцова та директор організації роботодавців "Дружківська місцева організація підприємців" Олександр Шейко. Також у гості завітали байкерський клуб із м. Краматорськ та автошкола "Лідер". Всі гості звернулися до малечі з вітальними словами та побажаннями всього найкращого.