портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька область долучилася до Проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: II Фаза»

Опубліковано 16 червня 2022 року, 15:02 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання долучилися до Проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: II Фаза».  

Під час навчальних зустрічей 14 та 15 червня молодіжними центрами та молодіжними працівниками з усієї України був здійснений обмін досвідом молодіжної роботи у воєнний період та подальші кроки, необхідні для посилення участі молодих людей, зокрема внутрішньо переміщених, у роботі молодіжних центрів та молодіжних організацій.  

Була опрацьована цінність та характеристики молодіжної роботи відповідно до підходів Ради Європи у сфері молоді та яким чином молодіжні працівники та працівниці можуть допомогти відрефлексувати досвід волонтерської роботи з молодою людиною та зокрема трансформувати досвід в опис компетентностей у CV молодої людини.  

Навчання відбулося у межах безперервної оперативної експертної, технічної та менторської підтримки команд громад, команд молодіжних центрів та молодіжних громадських організацій за запитом у переосмисленні та оновленні місцевих молодіжних програм та діяльності за участю молодих людей в умовах воєнного та післявоєнного періоду.   

Проєкт «Молодь за демократію в Україні: II Фаза» розпочато у 2022 році у межах Плану дій Ради Європи для України на 2018–2022 роки. Друга фаза проєкту побудована на результатах та досвіді першої фази проєкту у 2020-2021 роках.