портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр провів арт-зустріч для вимушених переселенців "Моє місце сили Донеччини"

Опубліковано 01 травня 2023 року, 11:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр 29 квітня провів арт-зустріч для вимушених переселенців "Моє місце сили  Донеччини". Метою заходу, який відбувся за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, був пошук особистісних ресурсів, мотивація до самопізнання та саморозвитку та психологічна підтримка вимушено переміщеної молоді.

Під час зустрічі психолог центру провів сесію знайомства учасниць, а також сприяв налаштуванню на створення художньої арттерапевтичної роботи.  Натхненно учасниці малювали свої місця сили. Зокрема переселенці з Лиману та Маріуполя зображали море і ліс. Природа Донеччини - це те, що завжди залишається у серцях вимушено переміщених осіб.

Для багатьох містом сили є природа нашого краю. Природа, як і людина й міста вимагає часу для відновлення. Та ми віримо, що після того, як окупант полише мордування нашої землі снарядами, природа відновиться і разом з тим повернуться люди, які відновлять й міста.

Вмотивований цим напрямом, Донецький обласний дитячо-молодіжний центр активно працює над відновленням психологічного та емоційного стану людей, а саме арттерапія та групові консультації психотерапевта, консультації батьків та молоді сприяють відновленню психоемоційного стану. Отримати консультацію ви можете за телефоном 0997103273, або відвідати центр у м. Вінниця, по вул. Соборна 72

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації