портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр провів тренінг з медіаграмотності в рамках проєкту «Когорта»

Опубліковано 30 травня 2022 року, 19:54 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Тренінг з медіаграмотності провели в рамках проєкту підтримки молодіжних працівників Донеччини «Когорта» Донецький обласний дитячо-молодіжний центр за підтримки управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Сьогодні, 30 травня, учасники тренінгу дізнавалися про основи медіаграмотності. Критичне мислення — це система суджень, яка дозволяє аналізувати інформацію таким чином, щоб на її підставі ухвалювати раціональні рішення. Це здатність відрізняти брехню від істини, що надзвичайно важливо у воєнні часи.

Навички критичного мислення дають змогу не розгубитися у перенасиченому інформацією середовищі й не піддаватися маніпуляціям.

Попереду учасників чекають тренінги з неконфліктності та пошуку нових форм роботи.

Якщо ви молодіжний працівник із Донеччини і зараз не знаєте, що робити далі, або хочете відволіктися від щоденної важкої роботи допомоги іншим, доєднуйтеся до дружньої когорти молодіжних працівників та разом збережемо потенціал молодіжної роботи в нашій області.

Зареєструватися можна тут: https://forms.gle/uKbG9qGTpMiwkkQW7