портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донецька служба зайнятості провела робочу зустріч з представниками ОБСЄ в Україні

Опубліковано 24 березня 2017 року, 17:49

23 березня 2017 року відбувся робочий візит спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні до служби зайнятості. З представниками ОБСЄ Хайрушем Коні та Сергієм Матвєєвим спілкувалася заступник директора Донецького обласного центру зайнятості.

У ході зустрічі обговорювалися проблеми зайнятості внутрішньо переміщених осіб, сучасні тенденції на регіональному ринку праці, роль Донецької обласної служби зайнятості на стан зайнятості населення.

Присутні дізналися інформацію щодо реальних обсягів безробіття в регіоні станом на початок березня поточного року, рівень зайнятості економічно активного населення, ситуацію з промисловими підприємствами, в тому числі у зв’язку з можливим вивільненням.

У формі живого діалогу було відмічено позитивний досвід використання новітніх технологій та послуг дистанційного профнавчання у роботі служби зайнятості

Як результат було досягнуто згоди  продовжувати подальшу співпрацю та розвиток партнерських відносин по всім спільним стратегічним питанням та напрямкам.

 

  Інформація підготовлена Донецьким обласним центром зайнятості