портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Досвід та практики: представники Донеччини обговорили роботу молодіжних центрів під час війни

Опубліковано 13 квітня 2024 року, 12:22

Делегація з Донеччини взяла участь у дводенному круглому столі у Львові.

Дискусійний захід «Досвід та практики роботи молодіжних центрів під час війни» організований у межах спільного проєкту Програми підтримки ОБСЄ для України, Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського молодіжного центру.

Учасники заходу: представники Мінмолодьспорту України, Всеукраїнського МЦ, Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА, Донецького обласного МЦ, Курахівської, Новогродівської, Сіверської, Мар’їнської, Удачненської територіальних громад, а також колеги з Луганської та Полтавської областей.

Розглянули нормативно-правові аспекти роботи молодіжних центрів, ділилися досвідом роботи та напрацюванням в умовах воєнного стану, визначили головні виклики та можливості в зазначеній сфері. Обговорили питання післявоєнного відновлення та залучення молоді до цих важливих процесів, виконували завдання тренерів та багато дискутували.

Також учасники заходу відвідали львівський молодіжний центр "МолоДвіж", що входить до мережі міських МЦ "Твори", яка створена за ініціативою активної молоді міста.

Спільні напрацювання та досвід повернуться разом з учасниками заходу до центрів та просторів та допоможуть сприяти залученню та підтримці молоді в антикризовому управлінні та повоєнному відновленні. Бо молодь - це майбутнє України.

Вдячні ОБСЄ за організацію заходу та нові можливості.