портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дружківка продовжує роботу над профілем громади

Опубліковано 01 лютого 2019 року, 16:04

31 січня 2019 року у приміщенні молодіжного центру «Леся Хаб» відбулася зустріч членів робочої групи з питань безпеки Форуму місцевого розвитку м. Дружківка. Під час заходу представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій міста, Громадської та Молодіжної ради обговорили наповнення профілю громади, робота над яким розпочалася наприкінці 2018року за підтримки Програми розвитку ООН в Україні.

SWOT-аналіз, офлайн – картування, визначення позитивних та негативних напрямків розвитку, комфортних та небезпечних, на думку присутніх, місць у місті – основні питання, які відпрацьовувалися під час зустрічі. 

Етап картування, робота над яким розпочнеться незабаром, полягає у правильному позначанні на гугл-карті всіх об'єктів, розташованих на території міста. Відгуки про роботу підприємств, необхідна інформація для внутрішньо переміщених осіб та гостей міста, інфраструктура, сервіси, подальші перспективи розвитку Дружківки – саме такий буде профіль міста, що допоможе залучити інвесторів, а туристам  - швидко зорієнтуватися та побачити всю привабливість  та відкритість міста. 


Дружківська міська рада