портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДТЕК Донецькі електромережі вдалося за добу відновити електрику для 47 тисяч осель на Донеччині, знеструмлених через обстріли

Опубліковано 16 листопада 2023 року, 12:20

Фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося за добу повернути світло жителям 133 населених пунктів Донеччини, знеструмлених через обстріли. У тому числі у 81 населений пункт, знеструмлений через ураження ворогом вночі одного з енергетичних обєктів в області. Енергетики роблять усе можливе для відновлення електрики в Донецькій області, попри постійні обстріли регіону.

15 листопада фахівці енергокомпанії продовжували відновлювати енергообладнання після бойових дій. Аварійно-ремонтним бригадам ДТЕК Донецькі електромережі вдалося потрапити до низки пошкоджень мереж, усунути їх та відновити електропостачання 81 населеного пункту на Донеччині. Світло повернулося в оселі 47 тисяч жителів прифронтового регіону.

У тому числі фахівці енергокомпанії змогли оперативно відновити електропостачання 25 тисяч жителів 81 населеного пункту, знеструмлених після цілеспрямованого удару ворога в один із енергетичних об’єктів області вночі 16 жовтня.

Незважаючи на складну безпекову ситуацію в регіоні, фахівці ДТЕК Донецькі електромережі оперативно відновили роботу 18 підстанцій та вже о 6:49 повернули світло в знеструмлені через обстріл домівки.

На Донеччині зберігається важка ситуація через активізацію бойових дій, постійні обстріли, ракетні та авіаудари. Триває пошкодження енергообладнання. Тривають і відновлювальні роботи. Тільки минулого тижня аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електрику для 40 тисяч родин у 69 населених пунктах, знеструмлених через обстріли.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!

ДТЕК Донецькі електромережі