портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДТЕК Донецькі електромережі відновив енергопостачання 47 населених пунктів. Відновлювальні роботи тривають

Опубліковано 07 лютого 2020 року, 11:29

Донецька область, 07 лютого 2020

Снігові замети, повалені дерева, пошкоджені дроти - в регіоні продовжує вирувати циклон Петра. З початку негоди фахівці ДТЕК Донецькі електромережі відновили енергопостачання 47 населених пунктів, 431 трансформаторної підстанції і розподільного пункту, 41 лінії електропередач.

Відновлювальні роботи тривають. У них задіяні 98 бригад фахівців ДТЕК Донецькі електромережі, 67 одиниць техніки. Енергетики докладають максимуму зусиль для якнайшвидшого відновлення енергопостачання. Через несприятливі погодні умови відключення продовжуються.

Ремонтні бригади працюють над відновленням:

- Волноваський район: с. Федорівка

- Селидівський район: с. Іванівка, Прогрес, Вовче, Євгенівка, Новодмитрівка, Преображенка

А також над виконанням заявок.

ДТЕК Донецькі електромережі закликає з розумінням поставитися до ситуації, що склалася і нагадує про необхідність дотримання правил електробезпеки:

● при сильному вітрі уникати ліній електропередачі;

● якщо ви помітили обірвані дроти, не наближатися, ні в якому разі не торкатися їх.

При виявленні обірваних або провислих проводів, відкритих дверей і люків електроустановок, а також пошкоджених опор повідомляйте до кол-центру ДТЕК Донецькі електромережі за телефонами (0629) 45-04-73, 099-450-0473, 096-450- 0473 або пишіть в особисті повідомлення на сторінці компанії у Facebook.

Довідка

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобутку природного газу і вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. Напрямок Innovation DTEK реалізує проекти в сфері технологічної та цифрової трансформації енергетики, а також управляє інноваційної освітньої бізнес-платформою Academy DTEK.

У 2018 році капіталовкладення ДТЕК склали 20 млрд грн, податкові відрахування - 26 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників.