портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ДТЕК Курахівська ТЕС переходить з ізольованого режиму до роботи в нових правилах безпеки

Опубліковано 13 травня 2020 року, 13:03

Курахове, 12 травня 2020

За рішенням уряду з 11 травня в Україні ослаблений карантин. У зв'язку з цим в ДТЕК Енерго прийнято рішення завершити спеціальний режим роботи семи з дев'яти своїх електростанцій. Майже 2000 енергетиків ТЕС і ТЕЦ компанії, враховуючи ДТЕК Курахівську ТЕС, працювали в умовах повної ізоляції з 20 березня. Це забезпечило безперебійне тепло- і енергопостачання українців під час карантину і дозволило не допустити поширення інфекції на підприємствах компанії

Епідеміологічна ситуація в регіонах роботи ТЕС ДТЕК Енерго поліпшується. У зв'язку з цим шість ТЕС компанії і одна ТЕЦ з 12 травня виходять з режиму суворої ізоляції. На новий режим роботи переходить також ДТЕК Курахівська ТЕС.

«Хочу подякувати енергетикам ДТЕК Курахівська ТЕС та ремонтникам Інтеренергосервіс за те, що ці 232 співробітників цілодобово тримали варту майже 50 днів. За цей час напрацювали понад 435 млн. кВт год. Це внесок в надійність роботи української енергосистеми та доказ, що режим суворої ізоляції був необхідним рішенням для збереження електропостачання для лікарень, аптек та інших нагальних інфраструктурних об’єктів», - зазначив директор ДТЕК Курахівська ТЕС Станіслав Валантір.

Незважаючи на вихід з ізоляції, на підприємствах ДТЕК Енерго триває строгий контроль за станом здоров'я співробітників підприємств з дотриманням всіх рекомендованих МОЗ карантинних заходів.

На територіях ТЕС введено нові правила безпеки. Всім співробітникам енергетичних підприємств необхідно використовувати додаткові засоби індивідуального захисту: рукавички, маски або лицьові щитки. До закінчення карантину компанія організовує візуальний контроль і вимірювання температури на прохідних і на робочих місцях. Триває посилений режим прибирання та дезінфекції приміщень і транспортних засобів, постійно чергують лікарі та медичний персонал. Компанія регулярно інформує співробітників про правила особистої гігієни та інші запобіжні заходи.

У ДТЕК Енерго уважно стежать за розвитком подій і коректують роботу відповідно до вимог влади, рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України та Всесвітньої організації охорони здоров'я.